Francouzky ho přidávají do kávy místo mléka. Není divu, že většina z nich má vosí pas.

Káva je pro mnoho lidí neodmyslitelnou součástí každodenního života. Usnadňuje vstávání z postele i v chladných a tmavých ránech. Další výhodou tohoto tmavého, sytého nápoje jsou jeho blahodárné účinky. Ukázalo se, že v kombinaci s jednou ingrediencí dokáže dělat skutečné zázraky. Zjistěte, jak připravit nápoj, který vám pomůže zhubnout.

Francouzky jsou již mnoho let vzorem, pokud jde o udržení štíhlé postavy. Mnozí se ptají, v čem spočívá jejich tajemství. My vám prozradíme jedno z nich. Zjistěte, jak ho zařadit do svého denního režimu.

Francouzky ho přidávají do kávy místo mléka. Není divu, že většina z nich má vosí pas.

Káva s přísadou – tajemství plochého břicha francouzských žen

Káva je oblíbený nápoj, bez kterého by ráno bylo mnohem těžší. Mnozí ji pijí různými způsoby. Někdo má rád černou kávu, někdo do ní přidává cukr nebo smetanu, aby zmírnil chuť. Málokdy však věnujeme pozornost přísadám , které mají pozitivní vliv na náš organismus a zlepšují naše zdraví.

Jednou z nich je levandulový sirup , oblíbený Francouzkami. Má blahodárný vliv na náš trávicí systém. Protože stimuluje produkci trávicích šťáv, urychluje proces trávení. Může pomoci bojovat s žaludečními potížemi a předcházet nadýmání.

Levandule má také uklidňující a analgetické vlastnosti, proto může účinně pomoci zmírnit koliku nebo bolest způsobenou žaludečními potížemi. Přidání jedné nebo dvou čajových lžiček do ranního nápoje nám může pomoci cítit se po jídle úplně jinak. Už se nebudeme bát nadýmání po jídle.

Je však třeba mít na paměti, že levandulový sirup může obsahovat poměrně velké množství cukru . Z tohoto důvodu, pokud ho přidáte do šálku černé kávy, nebude chutnat milovníkům hořké a silné kávy . Naštěstí může konzumace levandulového čaje poskytnout podobné účinky. Na rozdíl od sirupu neobsahuje cukr, ale má podobné vlastnosti.

Francouzky ho přidávají do kávy místo mléka. Není divu, že většina z nich má vosí pas.

Káva s levandulovým sirupem – recept

Ingredience:

  • šálek kávy,
  • 2 čajové lžičky levandulového sirupu,
  • podle chuti: smetana nebo mléko.

Jak připravit:

Začněte tím, že si uvaříte šálek své oblíbené kávy. Přidejte dvě čajové lžičky levandulového sirupu a míchejte, dokud se nerozpustí. Nakonec přidejte mléko nebo smetanu podle vaší chuti.

Přejít nahoru