Jíst hlad lze definovat jako jeden z nejintenzivnější potěšení na světě. Pocit dobrého hlediska, který může poskytnout pouze dobrá gastronomie a který vede k tomuto příjemnému povzdechu, zatímco křeslo na gauči. Ano, stravování je zcela normální a zdravý akt, nedoporučuje se požití jídla rychle nebo s jistotou. Proto z University of Hirošima (Japonsko) Ukázali možné nezdravé důsledky, které může tělo mít při rychlém jídle. Říkáme ti to.
Klidně jíst
Nedávná studie University of Hirošima v čele s Cardiólogo Takayuki Yamaji Zjistil, že jíst rychle může způsobit vážné zdravé problémy z dlouhodobého hlediska. Lidé, kteří jedí pomaleji, navíc pravděpodobně přibírají na váze, ale jsou méně proaktivní pro trpění nemocí, jako jsou Obezita, srdeční údery, diabetes 2. typu nebo tahy.
Je třeba poznamenat, že tato zvědavá studie byla oznámena v Vědecké sezení Americké asociace srdce Před celým mezinárodním společenstvím lékařů a výzkumných pracovníků. Bezpochyby je ideální místo pro ukázání škod, které může tato praxe špatného jídla vyvolat ve zdraví lidí. Stav, který nejen Upravit metabolismusAle také životní styl: «Jíst pomaleji může být změnou zásadního životního stylu, který pomáhá předcházet metabolickému syndromu. Když lidé jedí rychle, mají tendenci se necítit plně a je pravděpodobnější, že budou jíst nadměrně. Jíst rychle způsobuje větší kolísání glukózy, což může vést k inzulínové rezistenci, “řekl Takayuki Yamaji.
Prokázaný experiment
Abychom prokázali taková prohlášení, z University of Hirošima měli účast 642 mužů a 441 žen. A makroexperimento ve kterém byl průměr dobrovolníků 51,2 let a bez jakéhokoli příznaku souvisejícího s metabolickým syndromem. Za prvé, vědci přistoupili k rozdělení dobrovolníků do tří různých skupin v závislosti na rychlosti, s jakou se jedli: Pomalý, normální a rychlý. Po pěti letech výzkumu vědci dospěli k závěru, že dobrovolníci, kteří jedli rychleji, mají mnohem větší pravděpodobnost metabolického syndromu. Pokud mluvíme o výsledcích, vyvinulo tento stav 11,6% lidí, kteří byli součástí nejrychlejší skupiny. Nicméně sám 6,5% a 2,3% Z jednotlivců ostatních skupin byli dopravci tohoto syndromu po pěti letech.
Data jsou jasná, jíst rychle zvyšuje úzkost a ovlivňuje jednotlivce, aby získali větší přibývání na váze. Aniž by zapomněl zvýšení hladiny glukózy v krvi a zjevnou změnu obvodu pasu.