Mořské plody jsou obvykle protagonisté našeho stolu při zvláštních příležitostech. Můžeme být zvyklí na mnoho z nich a už víme, jak si je užít, ale jsou jisté, že jiní nás trochu komplikují, pokud jde o ochutnání. Obecně se jedná o ústřici. Dáváme vám triky k jídlu Napište dobře!
Problém s ústřicemi pro začátečníky spočívá v tom, že je obtížné je otevřít bez jejich porušení. Protože někdy vyžaduje více dovedností než síly, aby je mohla konzumovat naživu, pro mnohé je to problém.
Třicet k jídlu ústřic
Viskózní textury, a proto nevyhovuji všem palacím, a citronová šťáva Aby byli všichni hosté jasné, že je budou konzumovat. Ale jak jsme řekli, předtím, než musíme vědět, jak je otevřít.
Otevřete ústřice krok za krokem
Pokud máte ústřice doma, můžete si všimnout, že nad různými typy, které existují, existuje více konkávních a lichotivějších. Musíte Umístěte jej na plochý a tvrdý povrch S skořápkou konkávní dolů a pomocí složeného kuchyňského hadříku, aby se neřezala, držte druhou skořápku silou a oddělete je.
Nyní je, když musíte představit špičku a ostrý na boku ústřice, ale bez poškození. Udržujte nůž se ukloněn tak, aby dojde k nehodě, nemůže vám ublížit ruce.
Musíte udělat díru a po kousku ji trochu zvětšit, Až do nože mezi téměř celkem v ústřice. Kdykoli vás to stojí v určité výšce, vyzkoušejte nad nebo níže, dokud to nedokážete.
Myšlenka je taková, že cestujete po celém rozšíření ploché skořepiny, dokud nebudete moci snížit svaly, která je síla udržovat skořápky zavřené. Až to získáte, všimnete si, že tlak ústřice skončí náhle.
Pak, Předejte nůž pod ústřice Protože k ní zůstává připoután a musíte to sundat. Po tomto procesu by měl být oddělen od skořápek a otevřený, připraven ke spotřebě.
Jak jíte ústřice?
Ústřice jedí živé a syrové. Takže přidejte rozstříknutí citronové šťávy a jakmile se uvolníte ve skořápkách Kouklo, aby vám pomalu padli do úst.
Někteří lidé je raději vaří na několik sekund v železe, aby necítili viskozitu syrového měkkýši, i když to již záleží na tom, kdo je jde, a co jeho patro žádá.