Je to plážový bar s nejlepší rýží ve Španělsku: slovo od Jordi Cruz

Šéfkuchař má v Barceloně dvě restaurace a je jedním z nejvíce mediálních kuchařů. V rozhovoru s Holou, Chiringuito s nejlepším ve Španělsku. Vezměte na vědomí, protože musíte jít!

Mluvili jsme o Xiringuito Escribà, který se nachází na pláži Bogatell v Barceloně, což je moderní místo, kde jíst bohaté paellas a také čerstvé ryby, mimo jiné potěšení z moře.

Poznejte plážový bar s nejlepší rýží v celém Španělsku

Podle Jordi Cruz: „Jakákoli rýže těch, kteří to dělají Sísací tyč je od Diez“. Nejedná se o nové módní místo ve městě, protože již má dlouholeté zkušenosti. Od roku 1992 označuje charakter této restaurace v Barceloně, která se dívá na Středomoří.

Nadšení a profesionalita týmu, jakož i jeho inovativní vize služeb a gastronomie, převedly Xiringuito na kulinářský a stylový odkaz na pláž.

Nejzajímavější, kromě prostoru, je uvnitř i venku, je vaše kuchyně. No, je to perfektní místo k ochutnání Velký počet námořních jídelV moderním a blízkém prostředí, kde jsou rýže velcí protagonisté. Tapas a vstupy, mořské plody nebo vítězové rýžové paellas.

Dalším bodem ve své prospěch je, že je vedle pláže v Barceloně a je schopen vidět moře, zatímco jsme ochutnali dobrou paellu. Takže letos v létě víte, kam si musíte vychutnat námořní atmosféru a nejlepší paellas.

Nenechte si ujít jejich dezerty, protože pokud jsou Paellas vice, písemně jsou Celoživotní pivovary (Vaše pečivo jsou slavné) Proto je dezertní dopis opravdu zpracován.

Majitelé Xiringuito Escribà de Barcelona mají různé obchody, jako je Xiringuito Empuriabrava, otevřeno 2020; The Pikantní písařperuánské restaurace Poble Nou Barcelona; L’Arje Guingueta, která vám nabízí zážitek z jídla s nohama v písku a užívání si pečlivé nabídky s kvalitním gastronomickým návrhem a autorovým koktejlovým barem; a Napište TokioTam, kde chtěli nosit příchutě, barvy a aroma mořské kuchyně do japonské země a od roku 2018 je místem, kde se můžete ponořit do středomořského zážitku, který se točí kolem naší rýže, ryb a tapas, kde Iberská šunka nikdy chybí.

Přejít nahoru