Edamame je obvykle zaměňován s tradičními fazolemi, což vede mnoho lidí k přemýšlení, jak se mohou připravit a jíst a jaké rozdíly existují s ohledem na jiné recepty. Co jsou způsoby, jak jíst edamame.
Musíme je pak rozlišit a komentovat to Edamame jsou běžné sójové boby uvnitř japonské kuchyně Jako svačinu, které je konzumováno před hlavními hlavními jídly. Normálně na Západě je můžeme dostat zmrazené v jakémkoli supermarketu a v různých restauracích, kde se obvykle podává jako předkrm.
Na druhé straně jsou lidé, kteří říkají, že je to možnost pro mrtvé doby dne, kdy jsme zvyklí jako oni, protože poskytují živiny, ale bez tolika kalorií.
Původ a přijetí Edamame ve Španělsku
Název znamená „stonek s zrny“, podle nejvíce přijatelných překladů. V asijské kultuře to byly základní a časté jídlo v příjmu, oba císaři jako jeho předmětyExistuje tedy mnoho japonských receptů, které je nesou jako složku.
Dnes se Edamame týká výsledku, který je získán po vaření nezralých sójových bobů. Jako Je vysazen od dubna do června a je sklizen od července do září, lKlíčem je, že se shromažďují před zrání. To vysvětluje, proč jsou těžší než jiné podobné potraviny.
Když je patro, toto jídlo je sladké, máslové konzistence a téměř každý, kdo to poprvé dokáže. Přidán k více výhod Tato věda ho objevila pro lidské tělo.
Způsoby, jak jíst edamame
Vzhledem k tomu, že se jedná o shromážděnou sóji, že ve velkém procentu dosud nezráběl a že je téměř vždy zamrzlý, Edamame se obvykle vaří vařením v hojné vodě A s trochou soli.
Existují také ti, kteří Raději je restovají nebo vaří, Být jedinou důležitou věcí, kterou je nějakým způsobem vaříme, protože Raw může být jedovatý a způsobit nežádoucí účinky v těle.
Při jejich podávání jsou lidé, kteří se rozhodnou jíst zrna, jako by to byly trubky. I když doporučujeme, abyste je extrahovali a Přidejte k receptu, jako jsou saláty, poke miska nebo jiní. Zejména pracují velmi dobře s quinoa, takže můžete připravit salát plný chutí a živin.