Galicisté jsou odkazem nejen na španělském území, ale dokonce i na mezinárodní úrovni. Jejich kvalita, péče, s jakou jsou připraveny, a více receptů, ve kterých je využívají, učinily toto jídlo jedním z nejvíce požadovaných, a to jak samotnými národními občany, tak i cestovatelem. Ale, Jak bychom měli správně jíst Perclabes?
Mezi všemi možnostmi, které v tomto ohledu existují, patří galicijský narušen. Problém je v tom, že k jejich přípravě správným způsobem je zapotřebí určitých znalostí. Objasněte to, podívejme se, jak je vařit a jak byste je měli spárovat na výjimečnou večeři.
Jaké jsou narušení?
Pro ty, kteří to nevědí, PUTNE O Pollicates Pollicates Je to, že při růstu se drží hornin, aby se živila metodou známou jako „filtrace“, aniž by se musela pohybovat. Vytváří se kapitolou nebo nehtem a stopkem, což je konkrétně část, která podléhá horninám, ze kterých je extrahováno.
Časté jak v severních oblastech Španělska, tak v Portugalsku, Stejně jako v jižní Francii bychom mohli říci, že neexistuje žádné jiné místo, kde jsou u stolů jako v Galicii jako obvykle, a to je způsobeno slaností galicijského pobřeží, s spravedlivou teplotou pro zvyšování korýši a získává nejlepší možnou chuť.
Jak bychom měli správně jíst narušení
Nejedná se o jednoduchý úkol, ale s trochou praxe budete moci připravit své perclabes, kdykoli budete chtít. Nejprve je musíte vytáhnout z hřebíku v opačném směru, abyste se nestříhali svou tekutinou. Musíte oddělit stopka, která se vždy konzumuje.
Vaření je nejtypičtějším způsobem Tito korýši se vaříA potřebujete pouze vroucí vodu, ke které se přidává hustá sůl nebo mořská voda, což jim umožňuje vařit mezi půl minutou a minutou. Nezapomeňte, že pokud tentokrát strávíte, kazí, takže je lepší spěchat, abyste je odstranili.
Další alternativou je vařit je Několik grilovaných minutse stříkáním olivového oleje, nebo je udělejte vedle rýže, v jakémkoli vývaru. Již více odborníků v oboru, existují recepty Lasagna, v okurce a nespočet nápadů, které využívají masa narušení, takže budete roky, aniž byste opakovali několik receptů.
Když je jíst, narušují Nelíbí se mi v tepleStejně jako většina mořských plodů, ale musí být konzumovány, když jsou stále horké. Podávají se ve fontáně, pokryté látkou, takže jejich teplota není ztracena, zatímco hosté jsou ubytováni u stolu, připraveni ochutnat pochoutku.