Valencia Je mezinárodně uznána jeho obědovou kulturou. Proto je to někdo překvapen. Pozoruhodně přitahuje pozornost, že musíte jít do Horchatria, abyste to vyzkoušeli.
Horchatria Cal Carrero Byl uznán s poctou sloužit jedno z nejlepších občerstvení ve Španělsku. Odpoledne si můžete vzít Vermou nebo Horchata, ale pokud půjdete poprvé, budete mít příležitost vyzkoušet nejlepší sendvič.
Nejlepší svačina ve Španělsku se podává v Horchatrii
Cal Carrero byl oceněn cenou za jeden z nejlepších sendvičů ve Španělsku díky jeho zpracování Klobása. Skutečná bomba vytvořená čerstvou velikonoční klobásou, sýr ScamorzaKaramelizovaná cibule, konfit cherris, pesto, mahonesa bylin a bazalky.
Její tvůrci říkají, že sendvič se narodil z jeho předurčení pro velikonoční klobásu, což jim umožnilo vytvořit tlustou verzi ideální pro tento typ jídla.
Kromě toho zahrnovaly a Velmi specifický sýr pro svou lásku k italské kuchyni a který je ideální pro roztavení. Přesto od Cal Carrero Důležité je použít «celoživotní Velikonoce Longanissa».
Další tajemství jejich občerstvení je to Chléb to vždy dělá v blízké troubě a pomocí matky těsto.
Klobása Stojí to pouze osm eur. Kromě toho má polední menu za 10 eur a stojí za to: zahrnuje občerstvení, salát, pití, Náhrdelník kakao a káva.
Cal Carrero Nachází se v jedné z nejvíce symbolických čtvrtí ve Valencii v San Isidro. Konkrétně v něm Nová cesta Picaña, 41.
Horches s nejlepší svačinou ve Španělsku
Cal Carrero Před několika lety znovu otevřel své dveře v obchodě zmrzliny, který ráno nabízí nejlepší obědy v zemi.
Však, Jeho historie sahá až před stoletím. Jeho současný majitel, Bernardino Ortí, je čtvrtou generací domu Solariega ve Valencianské zahradě. Zpočátku byl používán k výrobě automobilů, ale jeho použití se v průběhu let změnilo.
Jeho současní majitelé v roce 2010 zjistili, že dům byl zcela v troskách, a viděl perfektní příležitost rozvíjet svůj životní projekt.
Aniž by si byli vědomi, vytvořili a Bod setkání pro Valencians a to sloužilo k revitalizaci jedné z nejvíce symbolických čtvrtí města.