To je jediný způsob, jak připravit kuře! Kuřecí filé po francouzsku recept na maso v troubě

Při správném receptu je kuře prostě dokonalé: šťavnaté, jemné a ne příliš suché. Tento francouzský způsob přípravy pokrmů si určitě zamilujete.

K přípravě budete potřebovat následující ingredience:

  • kuřecí filé, 500 g;
  • sýr, 150 g;
  • majonéza, 100 g;
  • rajčata, 2-3 ks;
  • česnek, 3 stroužky;
  • pepř, sůl, koření.
  • To je jediný způsob, jak připravit kuře! Kuřecí filé po francouzsku recept na maso v troubě

Postup

Maso nakrájejte na porce a naklepejte,

Rajčata nakrájejte na plátky, sýr nastrouhejte.

Plech na pečení

potřete

olejem nebo vyložte pergamenovým papírem

Přidejte maso, sůl a pepř.

Česnek

nastrouhejte

a smíchejte s majonézou

Maso polijte omáčkou, přidejte plátky rajčat a posypte sýrem.

Pečte při teplotě 180 stupňů asi 20–30 minut, ale sledujte svou troubu.

Maso se stane jednou z nejlepších předkrmů, které se dobře hodí k jakékoli příloze a salátům.

Přejít nahoru