Při správném receptu je kuře prostě dokonalé: šťavnaté, jemné a ne příliš suché. Tento francouzský způsob přípravy pokrmů si určitě zamilujete.
K přípravě budete potřebovat následující ingredience:
- kuřecí filé, 500 g;
- sýr, 150 g;
- majonéza, 100 g;
- rajčata, 2-3 ks;
- česnek, 3 stroužky;
- pepř, sůl, koření.
Postup
Maso nakrájejte na porce a naklepejte,
Rajčata nakrájejte na plátky, sýr nastrouhejte.
Plech na pečení
potřete
olejem nebo vyložte pergamenovým papírem
Přidejte maso, sůl a pepř.
Česnek
nastrouhejte
a smíchejte s majonézou
Maso polijte omáčkou, přidejte plátky rajčat a posypte sýrem.
Pečte při teplotě 180 stupňů asi 20–30 minut, ale sledujte svou troubu.
Maso se stane jednou z nejlepších předkrmů, které se dobře hodí k jakékoli příloze a salátům.