Levný kus masa na grilování, který je šťavnatý a patří k nejjemnějším.

Existuje kus masa, který je velmi chutný na grilu a z kterého můžete připravit barbecue, že si budete olizovat prsty.

Existuje mnoho kusů masa, které lze připravit na grilu a jsou velmi chutné.

Když chcete připravit barbecue a zjistíte, že ceny masa jsou velmi vysoké , můžete použít některé alternativy pro grilování a připravit barbecue úspěšně. Proto existuje kus masa, který je velmi chutný, šťavnatý a vyniká svou jemností.

Tento kus masa , který není nejběžnější pro grilování , se může stát hvězdou barbecue a překvapí svou chutí nejednoho gurmána.

Levný kus masa na grilování, který je šťavnatý a patří k nejjemnějším.

Tato delikatesa, tak šťavnatá a rozplývající se v ústech, se v ničem nezadá tradičním kusům masa, které se připravují na grilu, jako je paštika, matambre, žebra nebo zadní část hřbetu, a to jsou jen některé z nejoblíbenějších kusů na pečení.

Pokud tento levný kus masa správně připravíte, jistě si získá své místo na grilu a v budoucnu si ho bude objednávat každý.

Ekonomický, chutný a velmi jemný kus masa

Levný kus masa, který se na grilu připravuje na jedničku, je vepřová panenka, která se připravuje v medailoncích a je prostě vynikající.

Existuje technika přípravy, díky které jsou pastvou pro chuťové buňky. Takto se tyto delikatesy připravují na grilu :

  • Nejprve je třeba rozdělat oheň a vyčistit gril . Jakmile se uhlí rozžhaví, můžete se pustit do práce.
  • Než rozžhavíte gril, nakrájejte několik medailonků z vepřové kýty o průměru asi dva až tři centimetry a naložte je do marinády z citronové šťávy, olivového oleje a různých bylinek (podle chuti) na asi 10 minut.
  • Levný kus masa na grilování, který je šťavnatý a patří k nejjemnějším.
  • Po marinování vložte medailonky na gril a připravujte je na středním plameni, dokud se nevytvoří zlatavá kůrka.
  • Nejprve je opečte z jedné strany a když začnou pouštět šťávu, otočte je a opékejte z druhé strany, dokud nezískají ideální zlatohnědou kůrku.
  • Když jsou hotové, sundejte je z grilu , položte na prkénko a podávejte s dobrým salátem.
  • Můžete přidat speciální chimichurri omáčku připravenou z olivového oleje, petržele a nasekaného česneku, stejně jako různých bylinek a koření podle vaší chuti.

Přejít nahoru